Previous
Next

Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfoto’s om jaloers op te worden

Wauw, je bent zwanger! Hoe voel je je? Hopelijk niet al te ziek, zwak en misselijk … Heb je de eerste schopjes al gevoeld? Het idee dat er een nieuw leven in jouw buik groeit, is natuurlijk fantastisch. Negen maanden lang kun jij je buik zien groeien. Geniet daar volop van, want voordat je het weet, heeft die buik plaatsgemaakt voor een baby! Juist omdat de tijd zo snel gaat en deze periode zo bijzonder is, is het zo de moeite waard om je zwangerschapsbuikje te laten fotograferen!

Aan je zwangerschap zal je nog vaak terugdenken. Je herinnert je dan misschien nog wel al je kwaaltjes en bent je cravings nog niet vergeten, maar weet je dan ook nog precies hoe jouw buik er uitzag? Hoe jij was als zwangere vrouw? Het beeld van jou met je bolle buik vervaagt al snel. Hoe mooi is het dan als je een reeks prachtige zwangerschapsfoto’s hebt van jou als aanstaande mama? Zo kun je altijd even terugzien hoe goed die buik jou eigenlijk stond. Om jaloers op te worden!

Een zwangerschapsshoot voor jou en je gezin

Zwangerschapsfotografie is ontzettend waardevol. Het is een blijvende herinnering aan een van de meest bijzondere periodes in jullie leven. Niet alleen voor aanstaande moeders, maar ook voor vaders, broertjes en/of zusjes. Daarom betrek ik in mijn zwangerschapfotoshoots ook altijd alle andere gezinsleden. Wat zwanger ben je immers nooit echt alleen.

Werkwijze Marieke Jager Photography

Onderstaand leg ik jullie kort uit wat jullie kunnen verwachten van mij als zwangerschapsfotografe en van de fotoshoot zelf.

Vooraf

Foto’s van de zwangerschap kun je het beste laten maken tussen de 31 en de 35e week van je zwangerschap, natuurlijk een beetje afhankelijk van de grootte van je buik. Als je te lang wacht, is de buik net iets te groot én is het allemaal net wat zwaarder. Maak dus op tijd een afspraak, dan weet je zeker dat ik in de juiste week een plekje voor jullie heb!

Tijdens

We spreken af bij jullie thuis of op een buitenlocatie. Tijdens de shoot maak ik meerdere foto’s van jou en natuurlijk je dikke buik. Want dat is natuurlijk het belangrijkste bij zwangerschapsfotografie. De shoot wordt afgestemd op jouw wensen. Wil je liever niet met ontblote buik op de foto, dan doen we dat gewoon niet. Geen probleem! Het gaat erom dat jij je er prettig bij voelt. De contouren van je buik zijn ook prachtig zichtbaar onder een (strak) shirtje, zeker in de derde termijn van je zwangerschap.

 

Het liefst fotografeer ik jullie zo natuurlijk mogelijk, ongedwongen en ontspannen. Om variatie in het eindresultaat te krijgen zijn papa’s, broertjes en zusjes natuurlijk ook welkom! De zwangerschapsfotoshoot zal ongeveer 45/60 minuten duren. Uiteraard is er tijd om een keer van outfit te veranderen of even je make-up en haar bij te werken. Jij moet natuurlijk wel blijven shinen!

Heb je een specifiek idee voor een bepaalde setting of compositie? Dan bespreek ik dat graag vooraf en bekijken we samen wat mogelijk is.

Na

De eerste preview kun je verwachten binnen 3 dagen na de zwangerschapshoot. Daarna zal ik met veel zorg de mooiste foto’s selecteren en nabewerken. Hier heb ik maximaal 2 weken voor nodig en dan ontvang je de complete selectie.
Wil jij een blijvende herinnering aan je mooie zwangerschapsbuik? Boek dan nu een zwangerschapsshoot!

Pakket 1

299,-
  • +/- 60 minuten foto's maken
  • Mogelijkheid tot verschillende samenstellingen
  • Advies voor styling en kleding vooraf
  • 20 foto's in hoge resolutie
  • Verrassingsalbum van 7cm x 7cm cadeau

Pakket 2

399,-
  • +/-60 minuten foto's maken
  • Mogelijkheid tot verschillende samenstellingen
  • Advies voor styling en kleding vooraf
  • Gehele galerij foto's in hoge resolutie
  • Verrassingsalbum van 7cm x 7cm cadeau

Alle genoemde bedragen zijn inclusief reiskosten binnen een straal van 15 kilometer rond postcode 5632AC Eindhoven (hierbuiten reken ik €0,35 per gereden kilometer). Bij het boeken van een shoot geef je toestemming om het gemaakte beeldmateriaal te gebruiken voor zakelijke en commerciële doeleinden, zoals bijvoorbeeld de website en social media van Marieke Jager Photography. Hebben jullie andere wensen, dan bespreek ik dat graag met jullie.