Previous
Next

Newborn shoot

Newborn fotografie: een waardevolle herinnering

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleintje(s)! Wat een feest! Jullie baby boy of baby girl is natuurlijk nóg mooier dan jullie hadden verwacht. Kan ook niet anders met zo’n knappe papa en mama toch? Alles aan zo’n newborn is puur en teder; de handjes en voetjes, dat kleine neusje en die zachte donshaartjes … Om op te eten! Dat zal ik niet snel doen, maar wel leg ik dit beeld graag voor jullie vast tijdens een newborn shoot. Met deze bijzondere foto’s hebben jullie een blijvende herinnering aan die eerste speciale weken na de geboorte.

Ervaren newborn fotograaf

Een pasgeboren baby laat zich nog niet vertellen wat hij of zij moet doen. You wish! Toch is het natuurlijk supertof om professionele foto’s te hebben van jullie mini. Als ervaren newborn fotograaf weet ik precies waar ik op moet letten tijdens een baby fotoshoot. Uiteraard kunnen we niet alles sturen, maar we kunnen wel zorgen voor de meest ideale omstandigheden. Zo creëren we de perfecte setting om jullie knapperd(s) op de gevoelige plaat vast te leggen.

Werkwijze Marieke Jager Photography

Het is verstandig om al tijdens de zwangerschap contact op te nemen voor het maken van een afspraak. Zo weet je zeker dat er plek is wanneer jullie kleintje er is. Hieronder leg ik jullie alvast even kort uit wat jullie kunnen verwachten.

Voorafgaand aan de newbown shoot

Graag spreek ik jullie dus al tijdens de zwangerschap. Als jullie kindje geboren is, kunnen we een definitieve afspraak maken voor de shoot. Vooraf stuur ik jullie al een leuk boekje met tips&trics toe, vol details die ervoor zorgen dat het eindresultaat zo mooi mogelijk wordt. Zo kunnen jullie je alvast wat voorbereiden op jullie baby fotoshoot.

Tijdens de newborn shoot

Voor deze shoot kom ik meestal in de ochtend bij jullie thuis. Thuis is gewoonweg het veiligste en meest vertrouwde plekje en de ochtend is vaak het beste moment in verband met voeding en slaapjes. Een schone luier, een voeding en een warm badje vlak voor de newborn shoot zijn prima voorbereidingen. Hier slapen kleintjes heerlijk op en meestal hebben ze dan een tevreden snoetje (zeg nou zelf: wie niet?). Lichte kleuren doen het altijd het beste tijdens deze shoots, denk hierbij aan lichte kleding en accessoires. Uiteraard zijn jullie altijd bij de fotoshoot aanwezig. Het is belangrijk dat jullie kindje zich geborgen voelt. Doordat we de tijd nemen voor de newborn fotografie is er tussendoor tijd voor een schone luier, een knuffel, een flesje en een kusje!

Na de newborn shoot

Jullie ontvangen van mij zo snel mogelijk de foto’s via WeTransfer. Ik verstuur deze binnen drie weken in hoge resolutie naar jullie toe. Willen jullie foto’s hebben voor het geboortekaartje? Laat het mij dan even vooraf weten, dan hou ik daar rekening mee!
Willen jullie dierbare foto’s hebben van jullie pasgeboren kleintje? Een waardevolle herinnering aan hoe superklein én superknap jullie kindje toen was? Boek dan nu een newborn shoot!

Pakket 1

339,-
 • 1,5 uur foto's maken
 • Mogelijkheid tot verschillende samenstellingen
 • Advies voor styling en kleding vooraf
 • 20 foto's in hoge resolutie, zelf uit te zoeken in online galerij
 • Luxe album 15 x 15 met plaats voor enkele van de mooiste foto's
 • Omslag in linnen, leer, velvet of suede
 • Digitaal album ter controle vooraf

Pakket 2

429,-
 • 1,5 uur foto's maken
 • Mogelijkheid tot verschillende samenstellingen
 • Advies voor styling en kleding vooraf
 • Gehele galerij foto's in hoge resolutie
 • Luxe album 15 x 15 met plaats voor enkele van de mooiste foto's
 • Omslag in linnen, leer, velvet of suede
 • Digitaal album ter controle vooraf

Alle genoemde bedragen zijn inclusief reiskosten binnen een straal van 15 kilometer rond postcode 5632AC Eindhoven (hierbuiten reken ik €0,35 per gereden kilometer). Bij het boeken van een shoot geef je toestemming om het gemaakte beeldmateriaal te gebruiken voor zakelijke en commerciële doeleinden, zoals bijvoorbeeld de website en social media van Marieke Jager Photography. Hebben jullie andere wensen, dan bespreek ik dat graag met jullie.

2021 - Newborn - Maan-97